God jul og godt nytt år!

Det som har skjedd siden sist er juleverksted og juleball. 

Juleverkstedet ble holdt forrige lørdag som seminar. Alle skrev seg opp på hvilke gruppe de ville være med på, der noen ble med på for eksempel laging av julekort eller juledekorasjoner, baking og noen laget quiz til senere på kvelden. Vi koste oss masse, og til slutt ble det masse glitter overalt fra julekort gruppa, der Christian fikk fult av glitter i ansiktet. Dessverre har vi ingen bilder av det, men 🙁

Juleballet ble holdt lørdag 16. desember, hele skolen hjalp til å gjøre klart til det, igjen delt inn i forskjellige grupper. I tillegg hadde alle klassene et eget innlegg til underholdning i gymsalen etter julemiddag i matsalen. Animasjonsklassen viste frem noen av julefilmene vi har laget. 

På slutten av kvelden ble diverse kåringer annonsert, og det var flere i klassen som vant. Våre alles kjære Nathalie vant årets latter, som var godt fortjent. Vegard vant årets gamer, som den svette jævelen han er (quote Christian), Lise (og SuperSindre) vant årets turtelduer, som ikke kom som noen overraskelse for noen. J vant årets gledesspreder, Zevi vant årets kunstner, og vår fantastiske lille Christian vant årets konge, og fikk, mot sin vilje, et kyss på kinnet av årets dronning 😉

Klikk på bildene for å se flere bilder. 

I løpet av desember stilte Knud Jørgen i stand et nisseopplegg, der alle (som ville være med) fikk et hemmelig nissebarn som de skulle ta litt ekstra vare på iløpet av adventstiden, med for eksempel en klem eller en liten gave. Det hele ble avsluttet søndag kveld, med en nisseseremoni i peisestua med fult av gaver under juletreet.

Men nå er det bare noen få dager igjen, også er det juleferie. Det skal bli godt å komme hjem til familien, men det blir spennende å komme tilbake til skolen til neste år. 

God jul og godt nytt år fra hele animasjon! (´。• ω •。`) ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *