Hurra for deg som fyller ditt år..

Jeg skulle egentlig skrive blogginnlegg for forrige uke, men presterte å glemme helt av det fram til nå.. Oops! Men men, som Christian sa, “bedre sent enn aldri!”, så da går det vel bra?

Jeg kan begynne med å fortelle litt om hva vi gjorde i forrige uke. I starten av uka jobbet vi for å bli ferdige med plastilin filmene, og innen torsdag hadde alle gruppene levert inn et ferdig produkt, klar for å vises frem! Vi i klassen fikk sett igjennom alle fire filmene da, og på lørdag ble de vist til resten av skolen på Halloween elevkvelden arrangert av elevrådet. Filmene ble godt mottatt, og jeg tror alle likte de. Vi likte de i hvert fall! 

På søndag hadde Joachim bursdag, så jeg og Rikke fra Kinaklassen bestemte oss for å bake han en kake. Med moralsk støtte fra Vegard fikk vi mekket en stor sjokoladekake med hele 19 lys og en massakre av seigmenn og Smarties™ til bursdagsbarnet, som ble veldig glad for å få kake på dagen sin!
Vi kjøpte også en muffins (med 18 lys) som en forsinket bursdagsgave til Wictoria, som ikke sa ifra til noen at hun hadde bursdag like etter skolestart! 

   
På tirsdag fikk vi besøk av Noriko igjen, som ga oss mer informasjon om turen vår i mars, lærte oss å skrive navnene våre på japansk og gikk gjennom litt grunnleggende japansk grammatikk. Hele klassen gleder seg veldig til neste gang hun kommer!
I dag begynte vi såvidt å se på TV Paint, som er programmet vi skal bruke for å animere digitalt. Vi skulle egentlig få begynne å bruke det i dag, men møtte på noen uforventede problemer med lisensene, så det ble utsatt noen dager, sukk..
I morgen bærer det avgårde til Høgskolen i Volda, hvor vi skal på utdanningsmesse.

Ingen av oss har vært så utrolig flinke på å ta bilder til bloggen, men vi skal prøve å skjerpe oss!! Midlertidig kan jeg jo poste dette nydelige bilde som Christian tok av Vegard tidligere i dag ( ´ ∀ ` )ノ
 

☆Moni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *