Kyoto here we come! (4 realzies)

Okay, så vi har vært i Kyoto en bitteliten stund allerede. Men men.

I går forlot vi Osaka og satte kursen mot Kyoto. Vi fikk leid buss for dagen, så vi slapp å stresse med å rekke tog og gå oss vill på stasjoner og gudene vet hva. Det var ganske chill, egentlig.

Det første på agendaen var en tur til Kiyomizudera tempel, og det var veldig spesielt å gå gjennom. Det var en del større enn Tōdai-ji, og det tok lenger tid å gå gjennom tempelet og stien rundt. Naturen var fantastisk, og hadde bare sakura trærne vært på vår side og presset ut blomstene sine, så hadde det vært top notch.

imageimageimage

Etterpå satte vi kursen mot Kinkakuji, et litt mindre tempel, men minst like spektakulært. Utsiden er nemlig dekket i gull! Dessverre var det ikke mulig å gå inn, men det var fritt fram for bilder ute. Dersom du fikk mulighet, da. Det var nokså vrient å navigere et kamera i et slikt folkehav.

imageimage

Etter dette dro vi til Utano Youth Hostel, hvor vi nå bor mens vi oppholder oss i Kyoto.

Dagen i dag ble brukt på Kyoto Manga Museum, hvor vi i tillegg til å boltre oss i japanske tegneserier fikk et mangakurs av profesjonelle manga artister. Vi fikk prøve oss på å fylle inn sorte deler, snakkebobler, og fartsstreker. Det så enkelt ut, men det var det altså ikke.

imageimageimageimage

Etter at opplegget var ferdig, var klassen fri til å enten dra tilbake til hostellet, eller rote rundt i sentrum. Undertegnede og et par til benyttet sjansen til å dra innom pokémonsenteret, og utforsket litt rundt om kring etterpå.

I morgen er det duket for nok et tempel, og deretter et maiko show. Det blir spennende! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *