Japanlære og fjordårstreff

Flere ganger siden vi startet opp, har klassen hatt besøk av gjestelærer Noriko som har lært oss litt om Japan, språket, og kulturen de har.  Det er forsåvidt også verdt å nevne at vi bare koste oss og så Totoro en dag.
Jeg velger å tro at hele klassen har hatt det gøy i timene til Noriko, og gleder seg til vi skal dra til Japan. (*^▽^*)

16487462_10153811573404159_4478468701515424469_o

Forrige mandag, dvs. for en uke siden, dro mesteparten av klassen for å bade sammen med kinaklassen. Dessverre var ikke undertegnede med, men etter det jeg har hørt, var det utrolig hyggelig. De fleste virker å ville gjøre det igjen. : )

Vi har forsåvidt også gjort oss ferdig med eksperimentelle musikkvideoer, dvs. musikkvideoer der det fokuseres mer på det visuelle enn at det skal være en sammenheng med musikken.
En del valgte å kombinere den oppgaven med årsoppgaven, så det ble ikke sånn sykt mange innleveringer, men det setter bare lista høyere. Eller noe i den duren.

Sist, men ikke minst, har det nå i helgen vært fjordårstreff på skolen. Elever fra forrige kull invaderte skolen, og vi fikk en mulighet til å vise dem hvofor vårt årskull er det beste. Obviously, liksom. ೭੧(❛▿❛✿)੭೨
Animasjonsklassen viste tre av våre tidligere nevnte musikkvideoer på et felles opplegg utpå kvelden, og jeg tror de ble godt mottatt både av årets og fjordårets elever.

(Mulig en må ta en tur tilbake og legge til litt bilder, for undertegnede har en aldri så liten mangel på dette.)

Until next time, stay freeeesh
( •⌄• ू )✧

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *