NightMaru before Halloween

Heisann, animasjonsklassen på plass igjen! Denne uka har dreid seg mest om fortsettelsen av filmingen med plastelina, og det er mange som har kommet godt i gang. Med kreative løsninger og filming har alle av elevene nærmet seg slutten av filmprosjektet med både filming og redigering, men det har ikke bare vært filming som har preget klassen. Denne uka har elevrådet satt opp Halloween-aktiviteter hver dag fram til Halloween.

Mick på settet med filming av dukkefilmen.
Aurora på settet med filming av dukkefilmen.

På mandagen var det filmtitting om kvelden med “Nightmare Before Christmas” av Tim Burton i peisstua, på tirsdagen var det kostymelaging på formgivningsrommet, onsdagen var preget av dekorasjons-forberedelser for rom og dører, torsdagen hadde “boksen går” i mørket ettersom det regnet for mye ute, og i dag (fredag) blir det skrekkfilm i TV-stua!
De kommende dagene blir det seminar og elevkveld arrangert av elevrådet u-hu~

Mick med sin fantastiske hufsa
Ingvild med sin fantastiske hufsa

Skolen har fått sin porsjon med dekorasjoner på både godt og vondt. Flere av elevene har opplevd skumle bilder som henger på veggene i dusjene, bak vinduer, på speil, ja, til og med i skuffer og skap! På onsdags morgen fant klassen en lapp hver på pulten der det stod “it’s coming” over hele arket, tilgriset med blod. Disse forsvant og kom tilbake på torsdagen, ganske lik i utseende men…

14872462_629011890592735_1415183411_n

Utover det så håper vi på en skummel Halloweenskveld med elevrådet på lørdag~~~

Marianne og Juni i full sving med dukkefilm!
Marianne og Juni i full sving med dukkefilm!
Oppsettet til "NightMaru before HaibiMeow" med Johanne og Petter.
Oppsettet til “NightMaru before HaibiMeow” med Johanne og Petter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *