Hei, vi er nye.

14368816_10153444654339159_352036701370995764_n

Skolen starta for nesten et måned siden og sakte men sikkert har vi begynt å lære oss rutinene her på folkehøgskolen. Vi er de nye animasjonselevene.

Vi startet året med å lage klasseplakat, en tradisjon som har vært her en stund. Vår kan dere se på toppen. Uten tvil er vi en variert og talentfull gjeng!

Så langt har vi opplevd mye, det har bare gått 3 uker og vi har gjort veldig mye.  Vi har vært på forskjellige fjellturer rundt Ørsta.  Vi har tatt flere klassebilder, den ene kan dere finne nede med masse andre fine bilder! Nå nettopp har vi blitt ferdig med MATAUK, tre dager hvor vi får oppleve åssen det er å hente ting selv og ikke kjøpe i butikk. Noen av oss gikk ut og plukket sopp. Noen av oss plukka epler og plommer, noen av oss bakte kaker og lefser.  Det har vært en veldig lærerik og spennende opplevelse.

Men vi har ikke bare vært på tur, vi er jo animasjonsklassen. Vi har jobbet med pixillasjonsfilm og tegnefilm. Vi kommer nok til å legge ut noen av de her sånn at dere får se!

Noe som vi jobber med nå er elevkveld. Vi jobber hardt og godt for å få til noe morsomt! Kan ikke si så mye om det ennå, er litt hysj-hysj for de andre.

Her er det noen fine bilder av oss (og litt andre elever også.)

  Det er alt vi har hittil, men frykt ikke! Det har bare gått 3 uker. Vi kommer med masse mer etterhvert!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *