Kyoto here we come!!

Nå har vi vært 5 dager i Tokyo så nå er det på tide å dra vidre til Kyoto!! Vi måtte møte opp ferdig pakket og ryddet rom til 9.00 for vi skulle ta tog til Shinagawa før vi skulle ta shinkansen til Kyoto.

image


Vi endte opp med å dra midt i rush trafikken så vi endte opp med å ts to tog. En gruppe på det første og en mindre grupoe på toget dom kom to min etter. Og når vi da først hadde kommet frem til ser shinkansen skulle gå fra hadde vi en time på oss før toget skulle gå til å få oss lit mat og drikke for sen to timer lange tog turen.

image

image

Så var det å finne seg plass på dette raske toget. Uheldigvis for oss var det dårlig vær og tåkete så vi fikk ikke se mount Fuji i dag heller.

image

image

Etter toget så ble vi delt opp i grupper på tre som skulle ta hver sin taxi til hotellet. Alle kom seg frem og fikk et lite glimt av Tokyo i regnet. På hotellet fikk vi informasjon om resten av dagen; avslapping og felles middag rett rundt kvartalet. Hotellrommet i seg selv var lite og søt. Dette hotellet skulle jo være mer tradisjonelt japansk enn det forgje.

image

image

image

Og så var det middag. Tiina og Noriko hadde bestilt bufe for oss så vi fikk smake på litt forskjellig. Og så var det noen som ville/måtte ha noe annet pga blant annet allergi. Men maten smakte og set var kjempe korselig!!

image

image

I morgen blir det tur til manga museum og manga kurs. Blir spennende å se hva første dag i Kyoto vil bringe.

One Reply to “Kyoto here we come!!”

  1. Kjempegøy å fp dele dine opplevelser på denne måten Mikkel.Som jeg sa før du reiste-der skulle jeg pinadø ha vøri Karl! og det samme gjentaes nu !!! Nyt turen Mikkel. og – ikke minst – velkommen tilbake. Peter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *