Dag 2 i Tokyo

Siden dag 1 var da vi ankom så blir dag 2 her.

(denne posten kommer litt sent ut siden den første ble slettet av eb eller annen grunn så måtte bli skrevet på nytt og siden jeg er så lat kom den ikke før nå)

Vi startet dagen med å dra til Tokyo Metropolician Govermeny Building. Hvir vi fant ut at det gikk veldig for å komme opp i 45 etasje. En av gutta tok tiden og det tok ca 1 sekund per etasje. Her var det god utsikt. Vi var så heldige med været ay det var sol og ikke regn. Men det var fortsatt begrenset hva vi klarte å se siden det var så mye tåke.

image

Som lenger ut over skulle vi kunne ha mulighet til å se Mount Fuji men tåken gjorde dette vanskelig. Så vi får vente til vi tar Shinkansen til onsdag på å få se Fuji.

image

Vi ble raskt ferdig her oppe og gikk til der vi skulle spise lunsj, men siden vi var så tidlig ute var det noen som valgte å gå å titte i nærheten mens vi ventet.
Og når det ble åpnet ble vi vist inn gjenn en tradisjonel japansk restaurant. På rommet vi ble tatt til måtte vi ta av skoene og sette dem i hyller før vi kunne gå inn.

image

Rommet i seg selv var relativt lite, men det var mer enn nok plass til oss alle. I midten av rommet var det et bord og det var kun en pute mellom bordet og veggen. Men heldig vis var det plass til beina under bordet.

image

Tror vi alle stor koste oss med mat og hyggelig selvskap.

image

Og vi kunne jo ikke annet enn å sitte litt på telefonen og tulle med faceswap funksjonen på snapchat. Fikk en god latter alle sammen på de rare resultatene.

image

Etter lunsj tok vi tog og buss til Ghibli museet.

image

Her stor koste vi oss i en times tid. Gikk rundt og tittet på utstillingene. De hadde flere ting fra de forskjellige animasjons filmene de hadde laget. På dørene var det glass maleri med karakterer fra filmene, på taket var det statuer og inne var set et stort klokke tårn som man kunne gå opp en liten vindeltrapp.
Vi hadde ikke låv til å ta bilder innendørs, men utenfor fikk vi.

image

image

image

Opp til taket var det også en vindeltrapp dekket av overgrod planter. Var utrolig morsomt hvor mange detaljer og planlegging som var gått inn i å lage dette muset. Vi fikk følelse av å være i et eventry.

image

Og fellesprogramet ble avsluttet med et klasse bilde utenfor museet ved en stor bamse/statue av Totoro.

image

Vi hadde utrolig morsomt og hyggelig denne dagen og gleder oss til resten av oppholdet i Japan.
I mlrgen er det fridag hvor vi kan gå og gjøre litt hva vi vil. Så det blir nok ikke noe blogg om morgen dagen, men dag 4 skal vi hilse på en svensk manga forfatter som bor her i Tokyo og det blir nok spenende.

Ps. Noriko er beste Kiki (kiki’s delivery service) hu er så søt meg Gigi

image

2 Replies to “Dag 2 i Tokyo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *