Animasjon ankommer Japan.

Da har vi endelig ankommet Tokyo, Japan. Etter tidlig opp for å rekke fly fra både Ålesund og Oslo, snø problemer som førte til forsinkelser etc.

image

Men vi kom oss til Amsterdam alle sammen hvor vi møtte opp igjen mens vi ventet på fly byttet til Tokyo. Ble litt løping på noen som glemte litt klokka men alle kom seg om bord i tide.
Flyet fra Amsterdam til Japan var STORT. Så godt som alle kommenterte størelsen på flyet. Var noen som var heldige og fikk sotte sammen mens andre satt enkelt vis.

image

Så var det bare å gjøre seg klar for mange timer på fly seter. Var fint med både pute og teppe som lå på stolene. Flyvertinnene var hyggelige og hjelpsomme når det var små problemer. På flyet fikk vi også gratis drikke og varm middag og vsrm frokost rett før vi landet. Middag kunne vi velge mellom Japansk eller vesterlig mat.

image
Japansk varm middag på klm

Og selv med litt tekniske problemer klarte de til slutt å få skjermene til å funke slik at vi fikk et utvalg av filmer og serier å se på. Blant annet var den nye filmen Star Wars the Force Awakend et av tilbudene.

image

Og frokost er jo alltids hyggelig selv om man ikke får sovet stort på de i lengden ubehaglige stolene med begrenset bevegelighet muligheter.

image

Og så lander vi og går for å få tak i bagasjen vår. Og i det vi er på vei ut finner vi ut av at vi mangler en. Håkon var ingen sted å se. Og vi hadde sett ham bare få minutter tidligere. De annsatte ber oss pent om å gå ut og vente mens Noriko, Heidi, Tobias og Lena Katrine venter inne.

image

Når de kommer ut etter en stund får vi vite at passet hans ikle var godkjent. Han kom ikke inn i Japan og måtte ringe ambasaden. I og med at det ikke er mye vi kan gjøre drar Tiina og resten av klassen til hotelet, mens Noriko og Heidi blir igjen for å vente og hjelpe Håkon. Heldig vis får vi melding fra Noriko om at Håkon får komme inn i Japan men han må en tur på ambasaden først.

image

image

image

Var litt problemer å la tolken vår bli igjen for da slet bussjåføren å finne frem til hotellet. Og til slutt gikk Gunnar ut og viste hab hvor hotellet var, for vi hadde sett det da vi kjørte forbi tidligere. Språkbariære er ikke bare bare.

Nå er vi ute og blir litt kjent i nær området og får mat mens vi venter på rom på hotellet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *