Elevkveld og Redd Barna tog!! wow!!

På lørdag var det Assistentenes tur til å ha elevkveld.. de begynte med en intro i ekte Letherman style. oppfulgt av en smooth overgang til juleevangeliet og konkurranser (der jeg og Elias representerte Animasjon på utmerket vis).. Henriette hadde også komponert en vakker sang om verdens situasjonen idag basert på ting vi på skolen hadde skrevet.. det er desverre lite bilder fra dette eventet men jeg har gjort mitt beste med å illustrere

elevkveld

det er da Assistentene,. Sunniva som Esel, Leif som Maria, Henriette som Josef og Håkon som lettkledd mann på en bar

På søndag var det tid for fakkeltog for Redd Barna, her samlet store deler av animasjonsklassen  og skolen generelt seg nede ved europris og så julegrantenningen før det bar videre i fakkeltoget nedover gågata i retning av kirken.  vi kom etterhvert fremm til kirken hvor det  ble boller og kakao på alle mann.:)

så tilslutt en liten godbit til spesielt interesserte.. meg som spiser en Carolina Reaper….

Skrevet av THE BIG MUTHAFUCKINGS G aka Gunnar 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *