Konsert med Manger FHS

Så i går hadde vi en kjempe kul konsert hvor elever fra Brassband linja ved Manger Folkehøgskole kom og hadde konsert for oss. Utrolig morsomt å høre på brassband og se hele forestillingen. De spilte flere forskjellige sanger, alt fra kjente sanger til mindre, og noen av sangene var arrangert av elev ved en av de andre linjene på skolen deres.

Med flere forskjellige solister og grupper som viste seg frem fikk vi varriasjon og underholding når musikantene gjorde litt mer enn bare å spille notene. De danset, klappet, sang og reiste seg opp og ned for å gjør det litt mer artig å se på.

Etter konserten under kveldsmaten var det flere elver som satte seg ned og snakket med gjestene våre. Tror det var mange som fant det morsomt å høre hvordan de har det på en annen folkehøgskole. Samt hyggelig å høre at de syntes vi var et bra publikum 😀

Vi ønsker Brassbandet masse lykke til videre på deres turne, og sier til skolene at dette var et morsomt event.

~ Skrevet av Liana ~

20151125_182940

Picture 1 of 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *